Elevator Pitch. Zeg meer met minder woorden.

Hoe krijg je je idee verkocht? Hoe overtuig je het management van je nieuw project? Hoe maak je collega's warm om mee te stappen in je verhaal? Elevator speech of elevator pitch is op een korte en duidelijke manier een boodschap gesynthetiseerd overbrengen. Het is een noodzakelijkheid voor iedereen die wel eens geroepen wordt om kernachtig iets uit te leggen en anderen enthousiast te maken voor wat je te vertellen hebt.

Elevator talk is ook essentieel bij networking en is een handig hulpmiddel bij het leggen van vruchtbare contacten met mogelijke prospecten. Elevator talk opent deuren. Een krachtige en impactvolle elevator pitch kan er voor zorgen dat je een professionele en blijvende indruk nalaat en vergroot je kansen op succes.

In deze praktijkgerichte keynote leer je niet alleen hoe je een succesvolle elevator speech voor jezelf maakt, maar ook hoe je die op een overtuigende manier kunt overbrengen.

Topspreker: Harald Van Beeck, Jerko Bozikovic, Jan Buermans, Lies Martens, Jo De Poorter, Véronique Hoex, Hilde Jacobs

 

Deze lezing kan tevens als workshop of training worden aangeboden.

Meer info over de training Elevator Pitch

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.