Professioneel LinkedIn gebruiken

LinkedIn is het grootste online sociaal netwerk gericht op professioneel gebruik. Het is een ideaal platform om te netwerken en zo een kring van relevante en sterke zakelijke contacten uit te bouwen. 

In deze LinkedIn training krijgt u inzicht in hoe u LinkedIn kunt inzetten als marketingtool om meer business te genereren en uzelf en uw bedrijf te profileren met juiste expertise. LinkedIn is immers veel meer dan een zakelijk sociaal platform, het is daarnaast een ongekende bron van nieuwe klanten, prospecten en partners. 

LinkedIn is uw digitale visitekaartje en kan uitgroeien tot een uiterst krachtig netwerkplatform. Personal branding wordt steeds belangrijker. Hoe zorgt u voor een sterke indruk online? Hoe slaagt u er in gevonden te worden door de juiste personen? Hoe onderscheidt u zich met een sterk profiel?

In de lezing "Professioneel LinkedIn gebruiken" worden concrete en direct toepasbare tips en technieken aangereikt waarmee u meteen aan de slag kunt. U ontdekt alle "ins en outs" van LinkedIn met het oog op succesvolle netwerking en prospectie. Op het einde van de dag vertrekt u met een actieplan voor succesvol LinkedIn gebruik.

 

Deze lezing is ook als training of workshop verkrijgbaar. Meer info over de training Professioneel LinkedIn gebruiken.

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.