Haal meer uit je stem

In het huidige bedrijfsleven is een goede beheersing en gebruik van stem, uitspraak, lichaam en taal van groot belang. Vandaar dat steeds meer professionals beroep doen op stemcoaching en stemtraining. Onze stem is een gevoelig orgaan en heeft het vaak te verduren door stress, overbelasting, vermoeidheid of verkeerd gebruik. Daarnaast helpt deze coaching ook om regionale accenten en dialect weg te werken. Met de juiste stem- en ademhalingstechnieken kun je een krachtige, soepele en aangename stem ontwikkelen waarmee je de boodschap klaar en duidelijk kunt overbrengen: in vergaderzalen, kleine en grote ruimtes, tijdens een interview, bij het geven van presentaties, met of zonder het gebruik van technische hulpmiddelen.

In deze boeiende lezing krijg je inzichten, tools en tips aangereikt om een correct stemgebruik te hanteren. Je leert de juiste stem- en ademtechniek te beheersen en ontdekt je individuele draagkracht, toonhoogte en stembereik.

Topspreker: Harald Van Beeck

 

Deze lezing kan tevens als workshop of training worden aangeboden.

Meer info over de training Stem- en uitspraakcoaching

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.