Storytelling - How to Story

Verhalen hebben de kracht van een rivier. Ze zoeken een weg langs obstakels en slijten een spoor in het land. Ze gaan onverstoorbaar hun eigen weg. Een goed verhaal nestelt zich diep in de ziel, veel dieper dan saaie feiten en cijfers.

Elke organisatie heeft verhalen die ze, bewust of onbewust, de wereld instuurt. Dat kan een treffende reclamecampagne zijn, maar net zo goed een hardnekkige roddel of een voorval uit het verleden. Het kan een anekdote over de oprichter zijn, of waarden die binnen de organisatie leven. Verhalen zíjn er, de vraag is wat je ermee dóet.

In deze lezing krijg je een frisse, creatieve blik op storytelling. Hoe maak je een journalistiek goed verhaal? Je krijgt ook inzicht in de bouwstenen die het imago van een organisatie kunnen bepalen en hoe je een inspirerend verhaal kunt vertellen dat recht naar het hart gaat van de doelgroep.

 

Topspreker: Tim Verheyden

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.