Efficiënt mailen

Heeft u ook last van onduidelijke of ellenlange mails van collega’s? Of een overvolle mailbox met vele cc’s die onnodig zijn? Is e-mail het meest geschikte medium om een conflict op te lossen? Spendeert u te veel tijd aan het beheren van uw mailverkeer? Komt het soms voor dat uw mails niet correct begrepen worden door anderen en dat uw boodschap niet duidelijk overkomt?

E-mail is een efficiënt communicatiemiddel, maar het kan ook een last of zelfs een bron van ergernis zijn als het verkeerd gebruikt wordt. In deze hands-on workshop gaat u meteen aan de slag om uw e-mails efficiënter te beheren, duidelijk en helder uw boodschap te formuleren,  meer tijdwinst te behalen door het toepassen van enkele eenvoudige regels en bij te dragen tot het reduceren van de e-mailzondvloed.

Na deze lezing zult u efficiënter, productiever en doeltreffender met e-mail omgaan. 

 

 

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.