Video's

Harald Van Beeck

Harald Van Beeck is een veelgevraagde presentator en stemcoach. Hij studeerde Nederlands, Frans, Engels en Deens aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken te Antwerpen en Harald volgde les Dictie en Voordracht aan de Turnhoutse Muziekacademie. Als voice talent bij de bekende a capella- groep Voice Male gooit hij hoge ogen in binnen- en buitenland.

Mogelijke onderwerpen

 • Presentatie van events

 • Modereren van debatten

 • Onderwerpen op maat van uw bedrijf of organisatie

 • Haal meer uit uw stem
  Gebruiken we onze stem wel efficiënt? Horen we in onze stem soms meer emoties dan we willen tonen? Soms is het belangrijk om zekerder en krachtdadiger over te komen dan je je op dat moment voelt. Dankzij eenvoudig toe te passen stem- en ademhalingstechnieken leer je een krachtige, soepele en aangename stem ontwikkelen waarmee je de boodschap klaar en duidelijk kunt overbrengen: in vergaderzalen, grote toespraken, tijdens een interview… Deze workshop biedt handvaten om zelf aan de slag te gaan.

 • Elevator Pitch. Zeg meer met minder woorden
  Tijdens de voordracht elevator pitch leer je hoe op een krachtige en duidelijke manier een boodschap gesynthetiseerd over te brengen. Het is een noodzakelijkheid voor iedereen die wel eens geroepen wordt om kernachtig iets uit te leggen en zonder wolligheid tot de essentie van de zaak te komen.
  Elevator pitch is ook essentieel bij networking en is een handig hulpmiddel bij leggen van vruchtbare contacten met mogelijke prospecten.

 • Efficiënt e-mailen
  Heb je ook last van onduidelijke of ellenlange mails van collega’s? Of een overvolle mailbox met vele cc’s die onnodig zijn? Is e-mail het meest geschikte medium om een conflict op te lossen? Spendeer je te veel tijd aan het beheren van je mailverkeer? Komt het soms voor dat je mails niet correct begrepen worden door anderen en dat je boodschap niet duidelijk overkomt?

  E-mail is een efficiënt communicatiemiddel, maar het kan ook een last of zelfs een bron van ergernis zijn als het verkeerd gebruikt wordt. In deze hands-on workshop ga je meteen aan de slag om je e-mails efficiënter te beheren, duidelijk en helder je boodschap te formuleren, meer tijdwinst te behalen door het toepassen van enkele eenvoudige regels en bij te dragen tot het reduceren van de e-mailzondvloed.

 • Storytelling: breng je presentaties naar een hoger niveau
  Verhalen brengen mensen in beweging. Storytelling is daarom een effectief middel om anderen te inspireren, je idee of project krachtig naar voor te brengen en de betrokkenheid en motivatie te vergroten.
  In de cursus ‘Storytelling’ leer je anderen te overtuigen met een goed verteld verhaal en zo je presentatie, idee of project naar een hoger niveau te brengen. We bekijken hoe je een boodschap kort maar krachtig kunt verpakken zodat de inhoud blijft plakken. Je leert hoe een sterk verhaal in elkaar zit en hoe je een inspirerende verteller wordt.
  Met een goed gebracht verhaal slaag je er in je visie beklijvend te verwoorden, een veranderingsproces te faciliteren, anderen enthousiast te maken en de waarden van je organisatie te versterken.

 • Krachtige Slides Maken
  Vaak zien we begaafde sprekers volledig de mist in gaan door toedoen van een massa overladen, en saaie PowerPoint-slides. Presentaties met ingewikkelde grafieken, schreeuwerige kleuren, foute lettertypes, nutteloze animaties en inspiratieloze beelden doen niet alleen een afbreuk aan je verhaal, ze zorgen er voor dat je publiek volledig afhaakt. Kan het beter? Ja! In deze praktijkgerichte workshop leer je boeiende presentaties met een krachtige inhoud, een sterk verhaal en de juiste slides te ontwerpen.

 • Nieuwe trends in presentatietechnieken
  Harald Van Beeck ontsluiert de geheimen van Prezi, Pecha Kucha en de techniek van Guy Kawasaki. Er is meer dan PowerPoint alleen…

 • Hoe PowerPoint mis- of gebruiken?
  PowerPoint is één van de meest misbruikte tools ter wereld. Maar het kan ook anders. In deze boeiende lezing krijgt u concrete tips en technieken om een boeiende presentatie te brengen met of zonder gebruik van PowerPoint.

 • 'Commentaarstem' bij uw bedrijfsfilm

 • Presenteren met impact
  Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap duidelijk is en blijft plakken? Met welke technieken kan uw verhaal visueel en non-verbaal versterkt worden? Hoe overtuigend en met impact presenteren naar klanten, directie, of collega's tijdens een vergadering? In deze boeiende keynote leert u hoe uw presentatie af te stemmen op verschillende soorten publiek en wat dat betekent voor uw PowerPoint.

Referenties

 • EEG
 • Toerisme Vlaanderen

Talen

 • Nederlands
 • Frans
 • Engels

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.