Franky Van Hoecke

Franky Van Hoecke is een expert op het gebied van leiderschap, communicatievaardigheden, onderhandelingstechnieken, team building en sales training. Hij staat garant voor een pragmatische aanpak met maximale focus op concrete cases en oefeningen in de praktijk.

Mogelijke onderwerpen

 • De Roos Van Leary: ken jezelf en je collega’s
  De Roos van Leary is een handig hulpmiddel om je eigen gedrag en het gedrag van je baas of je collega’s te analyseren en dus beter te begrijpen. Ken jezelf en ken de anderen.
  De roos van Leary verwijst naar Timothy Leary. Deze Amerikaanse psycholoog hield zich bezig met de leer van gedragspatronen. Hij creëerde in 1957 een methode om gedrag te beïnvloeden. • Change Management
  'Bedrijven die vandaag niet drastisch veranderen, zullen binnen 5 jaar niet meer bestaan'.
  Eén van de grootste uitdagingen van een organisatie is het effectief leiden van werknemers, teams en managers doorheen een veranderingsproces. Verandering roept vaak weerstand op. Hoe ga je daarmee om? Zie je een verandering als een uitdaging of word je erdoor verlamd?
  De enige constante in het leven is verandering. Het is niet de bedoeling om veranderingen te ontwijken, wel om ze te omarmen en er op een efficiënte manier mee om te gaan. Hoe kunnen we verandering VOOR ons in plaats van TEGEN ons kunnen gebruiken.

 • Communicatievaardigheden
  Deze praktijkgerichte keynote brengt u op een persoonlijke, interactieve en ervaringsgerichte manier de belangrijkste vaardigheden en tips bij rond effectief communiceren. U leert een doeltreffende communicatiestijl hanteren met aandacht voor lichaamstaal, het effectief overbrengen van uw boodschap en het opbouwen van een duurzaam contact met anderen.

 • Hoe omgaan met stress?
  Enige mate van stress ervaren tijdens het werk kan positieve resultaten hebben, maar een te hoge dosis stress is vaak problematisch. Overmatige stress brengt u emotioneel uit evenwicht en stelt uw natuurlijke weerstand op de proef.
  Deze keynote geeft u inzicht hoe een perfect evenwicht te creëren tussen werk en privéleven en hoe u op een positieve manier kunt omgaan met stressfactoren.

 • Succesvol Onderhandelen
  Onderhandelen hoort bij ons professionele leven en daarbuiten. Hoe haal ik de beste verkoopsdeal binnen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn dienst de boeiendste jobs krijgt? Op welke manier beding ik de hoogste korting? Wanneer haal ik het meest uit een sollicitatie? Kortom: hoe bereik ik mijn vooropgesteld doel, rekening houdend met de belangen van de andere partij? Het vermogen om goed te onderhandelen, is een nuttige sociale vaardigheid. Wie de kunst verstaat om doeltreffend te onderhandelen, staat altijd sterker. En het boeiende is: iedereen kan het leren.

Referenties

Talen

 • Nederlands

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.