Jan Vermeiren

Jan Vermeiren is volgens HR Tribune één van de top 10 sprekers uit België.

Jan is de auteur van de internationale bestsellers over online/offline netwerken “Let’s Connect!” en “How to REALLY use LinkedIn”, het boek “Life is a Game!” en het binnenkort te verschijnen boek “The Compassionate Leader”.

Met zijn project The Compassionate Leader brengt Jan leiders over de hele wereld samen in een online community en leert hij hen en hun teams hoe ze hun organisaties naar een hogere vibe kunnen brengen en zelf een meer Compassionate Leader kunnen worden.

Gevolg: beter renderende organisaties met gelukkigere medewerkers.

Als auteur scheerde Jan Vermeiren zeer hoge toppen. De Amerikaanse versie van “Let’s Connect!” en “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken” waren best sellers op Amazon. Jan is de eerste Belgische auteur die daarin geslaagd is. In Nederland behaalde het laatste boek de nummer 1 positie op de website van Managementboek.nl.

Mogelijke onderwerpen

 • De ontbrekende sleutel voor een rooskleurige toekomst voor Artificiële Intelligentie (AI)
  Er wordt veel gezegd en geschreven over de mogelijkheden van Artificiële Intelligentie. Vaak wordt echter enkel naar de technische kant gekeken en wordt de menselijke kant over het hoofd gezien. Deze is echter onontbeerlijk om A.I. echt succesvol te laten zijn. In deze interactieve presentatie laat Jan de deelnemers ervaren wat “compassion at work” betekent en hoe dit onontbeerlijk is voor technologische vooruitgang.

 • De vergeten ingrediënten voor high performing teams
  Voor een steeds sneller veranderende wereld zijn high performing teams die in een inspiring vibe zitten een belangrijke troef. De realiteits is echter anders. Teams en individuen kunnen zich in een negatieve, neutrale, positieve of inspirerende vibe bevinden. Maatregelen om deze te verhogen werken vaak niet (volgens McKinsey behaalt 70% van de veranderprojecten zijn doel niet). De reden? Er worden drie belangrijke ingrediënten vergeten. Jan deelt deze elementen in een interactieve presentatie.

 • Compassionate Leadership in actie: de 5 talen van ondersteuning op het werk
  Mensen zijn sociale wezens: onderzoek heeft uitgewezen dat ze eerder geneigd zijn om elkaar te helpen dan om enkel aan zichzelf te denken. In de dagelijkse praktijk ervaren veel mensen iets anders op het werk. Hoe komt dat? Omdat ze elkaars voorkeurstaal van ondersteuning niet kennen. Het gevolg is dat je hulp geeft en vraagt op een manier waar de ander niet veel mee kan en omgekeerd. In deze interactieve presentatie toont Jan de verschillen tussen de vijf talen van ondersteuning en leren de deelnemers hun eigen voorkeurstaal herkennen en die van hun collega’s. Het resultaat is dat de samenwerking sterk verhoogt en er een harmonieuze werksfeer ontstaat.

Referenties

 • Onder andere: Alcatel, Deloitte, IBM, ING, Nike, Philips, Rabobank, Siemens, Stad Antwerpen, Stad Gent, JCI, Minderhedenforum, Palliatieve Zorgen Netwerk…
 • Gastdocent voor het International MBA programma van Vlerick Management School (België) en Rotterdam School of Management, Erasmus University (Nederland).

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.