Karen Boers

Karen Boers heeft ruim 10 jaar professionele ervaring in HR, communicatie, team management en marketing. Dankzij haar ervaring in diverse management functies waarbij ze teams aanstuurde bij snel groeiende bedrijven, kent Karen het klappen van de zweep. Nu legt ze zich uitsluitend toe op haar grootste passie: het coachen van mensen en teams, waarbij haar brede ervaring goed van pas komt om het talent van anderen verder te ontwikkelen.

Mogelijke onderwerpen

 • Omgaan met stress
  Enige mate van stress ervaren tijdens het werk kan positieve resultaten hebben, maar een te hoge dosis stress is vaak problematisch. Overmatige stress brengt u emotioneel uit evenwicht en stelt uw natuurlijke weerstand op de proef.
  Deze keynote geeft u inzicht hoe een perfect evenwicht te creëren tussen werk en privéleven en hoe u op een positieve manier kunt omgaan met stressfactoren.

 • Project Management
  Hebt u soms het gevoel dat uw projecten op chaos uitdraaien? Of u halverwege het traject merkt dat er cruciale elementen ontbreken? Jagen deadlines u de stuipen op het lijf? Dan gaan we samen aan de slag om meer structuur in taken, verantwoordelijkheden en processen te brengen, zodat u perfect weet wat er op u afkomt en hoe u elk onderdeel van een project kunt aanpakken om het gewenste resultaat te bereiken.
  In deze lezing zorgen we er voor dat u alle bouwstenen perfect op elkaar weet aan te sluiten voor een geslaagd project.

 • Een succesvol businessplan opstellen
  Heel wat ondernemers starten hun bedrijf vanuit een passie voor de producten en diensten die ze ontwikkelen. En die verkopen ze heel enthousiast aan hun eerste klanten.
  Maar zodra u met uw bedrijf wil groeien, investeringen wil aantrekken en verkopen aan prospecten die uw bedrijf nog níet kennen, dan komt u maar beter met een coherent business plan voor de dag.
  In deze lezing worden alle aspecten van een business plan toegelicht en wordt op basis van concrete cases de aanzet gegeven voor een succesvol business plan.

 • Start-ups, small is beautifull
  Wat is het belang van start-ups voor onze economie en de ondernemerswereld? Hoe begin je aan een eigen bedrijf? Wat zijn de pijnpunten waar vele startende ondernemingen mee te kampen hebben? Karen Boers, algemeen directeur van haar eigen start-up en voormalige marketing- en communicatiemanager van iMinds, brengt een frisse en verhelderende kijk op de problematiek van startende ondernemingen.

Referenties

 • Iminds
 • Nutricia

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.