Video's

Lies Martens

Lies Martens presenteerde jarenlang de consumentenprogramma's “Ombudsjan” en “Klant of koning”. Ze werkte mee als journaliste en reporter aan succesvolle programma's zoals 'Vlaanderen vakantieland' en '1000 zonnen en garnalen'. Lies Martens is een professionele en pittige presentatrice die elk evenement een warme uitstraling geeft.

Mogelijke onderwerpen

 • Crisiscommunicatie
  Aan de hand van talrijke voorbeelden leer je in deze boeiende lezing bij de communicatie met de pers de valkuilen te vermijden en de negatieve impact van een crisis tot een minimum te beperken. Je krijgt handige tips en concrete technieken ter verbetering van je crisis management.

 • Onderwerpen op maat van uw bedrijf of organisatie

 • Elevator Pitch. Zeg meer met minder woorden
  Tijdens de voordracht elevator pitch leer je hoe op een krachtige en duidelijke manier een boodschap gesynthetiseerd over te brengen. Het is een noodzakelijkheid voor iedereen die wel eens geroepen wordt om kernachtig iets uit te leggen en zonder wolligheid tot de essentie van de zaak te komen.
  Elevator pitch is ook essentieel bij networking en is een handig hulpmiddel bij leggen van vruchtbare contacten met mogelijke prospecten.

 • Presentatie van events

 • Modereren van debatten

 • Storytelling: breng je presentaties naar een hoger niveau
  Verhalen brengen mensen in beweging. Storytelling is daarom een effectief middel om anderen te inspireren, je idee of project krachtig naar voor te brengen en de betrokkenheid en motivatie te vergroten.
  In de cursus ‘Storytelling’ leer je anderen te overtuigen met een goed verteld verhaal en zo je presentatie, idee of project naar een hoger niveau te brengen. We bekijken hoe je een boodschap kort maar krachtig kunt verpakken zodat de inhoud blijft plakken. Je leert hoe een sterk verhaal in elkaar zit en hoe je een inspirerende verteller wordt.
  Met een goed gebracht verhaal slaag je er in je visie beklijvend te verwoorden, een veranderingsproces te faciliteren, anderen enthousiast te maken en de waarden van je organisatie te versterken.

 • De anti-stress trukendoos tijdens presentaties
  Zweten, trillen, rood worden, stotteren, hartkloppingen ... Je zenuwen staan op scherp wanneer je een presentatie geeft. Heel vervelend, maar ... je bent niet de enige. Naar schatting 75% van de mensen die voor een groep moeten spreken, hebben een vorm van stress, angst of zenuwen.
  In deze workshop schenken onze experts je hun anti-stress doos met trucs.

 • Naar een perfecte work/life balance
  “Wat ik ook doe, ik blijf het gevoel hebben dat ik niet genoeg doe, of nooit door mijn werk geraak.”
  “Soms is het me allemaal teveel en heb ik een onproductieve dag, waardoor ik nog meer het gevoel heb dat ik achter de feiten, achter mijn agenda aanhol.”
  Herken je jezelf wel eens in volgende uitspraken?
  Er gaan gemiddeld zo'n 50.000 gedachten per dag door ons hoofd. 95% hiervan gaan over het verleden of de toekomst: wat heb ik al afgewerkt en wat moet in nog allemaal doen? Slechts 5% van onze gedachten situeert zich in het heden. Deze keynote speech is een pleidooi voor het NU-management en reikt enkele tips aan voor een betere planning en organisatie. We gaan samen op zoek naar tijdswinst, rust & overzicht. Een leven (privé en professioneel) in balans.

 • Baas over eigen tijd
  Niemand heeft tijd, behalve tijd om tijd te verliezen.
  In deze interactieve lezing bekijken we op een frisse en originele manier hoe we onze tijd beter kunnen ‘managen’ en efficiënter gaan werken. Onder het motto: ‘Werk slimmer, niet harder.’ Het pad naar productiever werken ligt bezaaid met goede intenties maar er loeren ook veel gevaren: onder de vorm van … tijdrovers.
  Je leert de belangrijkste van deze tijdverslinders te identificeren en er ook effectief iets aan te doen. Bewustwording is de sleutel om anders en productiever met je tijd om te gaan. Gevolg: minder stress, een betere work/life balans en meer tijd voor jezelf.

 • Kom gratis in de pers!
  Gratis persaandacht krijgen is niet zo moeilijk. Met een goed persbericht heb je al heel wat kans om in de kijker te lopen. Toch verdwijnen de meeste persberichten na een vluchtige blik in de prullenbak van de journalist. Vaak staan bedrijven en organisaties niet voldoende stil bij de vraag:"Wat wil de pers en hoe moet ik mijn boodschap verpakken zodat journalisten het publiceren?"
  Hoe trek je daadwerkelijk de aandacht van de media? Op welke manier spreek je de pers het beste aan en hoe schat je de effectieve waarde van een gratis persartikel in.

 • kracht van Lichaamstaal en non-verbale communicatie
  Bij communicatie ligt de focus vaak op het verbale. We letten allemaal op wat we zeggen. Maar met onze non-verbale communicatie zeggen we vaak nog meer, maar dan onbewust.Wie bewust omgaat met lichaamstaal slaagt er in op een betere en efficiëntere manier te communiceren. Onze lichaamstaal zegt immers meer dan 1.000 woorden.

  In deze boeiende keynote krijg je handige tips en techieken om bewust om te gaan met non-verbale communicatie en lichaamstaal en zo de kwaliteit en de impact van je communicatie te verhogen.

 • 'Commentaarstem' bij uw bedrijfsfilm

 • Omgaan met spreekangst
  Home
  Sprekers
  Presentatoren
  Onderwerpen
  Referenties
  Vragen
  Contact
  Omgaan met spreekangst
  Wilt u graag vol zelfvertrouwen en met de nodige rust voor een groep spreken? In deze boeiende lezing krijgt u alle anti-stress tips om uw spreekangst te overwinnen en zelfverzekerd voor uw publiek te staan.

 • Presenteren met impact
  Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap duidelijk is en blijft plakken? Met welke technieken kan uw verhaal visueel en non-verbaal versterkt worden? Hoe overtuigend en met impact presenteren naar klanten, directie, of collega's tijdens een vergadering? In deze boeiende keynote leert u hoe uw presentatie af te stemmen op verschillende soorten publiek en wat dat betekent voor uw PowerPoint.

Referenties

 • Parker
 • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
 • Fonds Wetenschappelijk Onderzoek
 • Toerisme Vlaanderen
 • Baxter

Talen

 • Nederlands
 • Frans
 • Engels

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.