Video's

Lieven Buyse

Lieven Buyse studeerde bedrijfscommunicatie en vervolmaakte deze studies met een Master in Marketing aan de Vlerick School voor Management en een Master NLP. Zijn passies zijn internet marketing, klantgerichtheid en resultaatgerichte communicatie. Hij leerde de knepen van het marketingvak zowel in de retail als in de dienstensector en bouwde zijn expertise in communicatie verder uit als zaakvoerder en trainer bij Expert Academy.

Mogelijke onderwerpen

 • Haal meer uit je LinkedIn-profiel
  LinkedIn is het grootste online sociaal netwerk gericht op professioneel gebruik. Het is een ideaal platform om te netwerken en zo een kring van relevante en sterke zakelijke contacten uit te bouwen. Hoe zorg je voor een sterke indruk online? Hoe slaag je er in gevonden te worden door de juiste personen? Hoe onderscheid je je met een sterk profiel?
  In deze compacte workshop ontdek je de ongekende kracht van LinkedIn als business tool en hoe je dit kunt gebruiken voor meer zakelijk succes.

 • Hoe het internet gebruiken als sales tool?
  Op welke manier kun je de social media zoals Facebook, LinkedIn, Youtube, ... inschakelen als sales tool? Wat zijn de mogelijkheden en de te vermijden valkuilen? En ook: hoe haal ik het maximum uit mijn netwerk? Expert Lieven Buyse toont je alle 'ins en outs' van online marketingtechnieken met het oog op een efficiëntere klantenwerving en een hogere klantentevredenheid.

 • Hoger in Google - Optimalisatie van uw website
  In deze keynote speech reikt Topspreker Lieven Buyse eenvoudige technieken aan om de hoogste regionen van Google en andere search engines te bereiken. De tips & trics vormen een eyeopener voor iedereen met een website. Hij gaat ook in op hoe we de conversie van onze site kunnen verhogen.

 • Social Media Marketing
  Hoe maak je als bedrijf of organisatie optimaal gebruik van Social Media zoals Facebook, Twitter, Linkedin en Youtube? Een Facebook profiel of Twitter account aanmaken is niet zo moeilijk, maar hoe zet je deze sociale media in als effectief marketing- en communicatietool?
  In deze praktijkgerichte workshop krijg je een overzicht van de bestaande sociale netwerken en hoe je deze succesvol kunt gebruiken voor een snelle en doeltreffende interactie met je doelpubliek. Concrete cases en praktische oefeningen worden in deze workshop afgetoetst aan de realiteit van je organisatie, zodat je de geleerde technieken meteen in de praktijk kunt toepassen.

 • Verbindend communiceren in je team
  Verbindende communicatie kan een reddingsboei zijn om in moeilijke situaties conflicten te vermijden en om sneller tot een oplossing te komen. Deze interactieve lezing biedt de deelnemers een methode om duidelijkheid te krijgen in communicatie en begrip en verbinding te scheppen tussen mensen. Verbindend communiceren is immers een krachtige techniek om op een duidelijke en respectvolle manier een boodschap over te brengen. Verbindende communicatie opent deuren en zorgt voor een win-win voor alle betrokkenen.

 • Geweldloze communicatie en hoe er (als leidinggevende) mee om te gaan
  Dit is het verhaal van de giraf en de jakhals. Van de bullebak die briest en blaast, eist en dwingt, zich verdedigt, manipuleert en beschuldigt, de verantwoordelijkheid voor wat je voelt bij anderen legt. Maar ook het verhaal van de persoon die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gevoelens en die zelf zorgt voor de invulling van zijn behoeften.
  Mooi verhaal en metafoor, maar hoe zetten we dit als leidinggevende in de praktijk?

Referenties

 • KBC
 • Unizo
 • Fast Forward Events
 • Bouwunie
 • Xilinx

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.