Lieven Buyse

Lieven Buyse studeerde bedrijfscommunicatie en vervolmaakte deze studies met een Master in Marketing aan de Vlerick School voor Management en een Master NLP. Zijn passies zijn internet marketing, klantgerichtheid en resultaatgerichte communicatie. Hij leerde de knepen van het marketingvak zowel in de retail als in de dienstensector en bouwde zijn expertise in communicatie verder uit als zaakvoerder en trainer bij Expert Academy.

Mogelijke onderwerpen

  • Haal meer uit je LinkedIn-profiel
    LinkedIn is het grootste online sociaal netwerk gericht op professioneel gebruik. Het is een ideaal platform om te netwerken en zo een kring van relevante en sterke zakelijke contacten uit te bouwen. Hoe zorgt u voor een sterke indruk online? Hoe slaagt u er in gevonden te worden door de juiste personen? Hoe onderscheidt u zich met een sterk profiel?
    In deze compacte workshop ontdekt u de ongekende kracht van LinkedIn als business tool en hoe u dit kunt gebruiken voor meer zakelijk succes.

  • Hoe het internet gebruiken als sales tool?
    Op welke manier kunt u de social media zoals Facebook, LinkedIn, Youtube, ... inschakelen als sales tool? Wat zijn de mogelijkheden en de te vermijden valkuilen? En ook: hoe haal ik het maximum uit mijn netwerk? Expert Lieven Buyse toont u alle ins en outs van online marketingtechnieken met het oog op een efficiëntere klantenwerving en een hogere klantentevredenheid.

Referenties

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.