Myriam Coperloos

Expert Myriam Coperloos is perfect tweetalig (NL/FR) en heeft meer dan 10 jaar ervaring als trainer en coach. Tot haar trainingsdomeinen behoren: Leiderschap, Teambuilding, Change Management, Time & Stress Management, Omgaan met klachten, Klantgericht Telefoneren, Salesopleidingen, Communicatietraining en MBTI. Myriam Coperloos is ook coach in Persoonlijke ontwikkeling en EQ.

Mogelijke onderwerpen

 • MBTI voor beginners
  Een MBTI-analyse levert belangrijke bouwstenen voor je leiderschapsontwikkeling, persoonlijke gedragsstijl en karaktervoorkeur. We krijgen meteen ook een inzicht in de verschillende managementstijlen: situationeel, transformationeel en coachend leidinggeven.

 • Change Management
  'Bedrijven die vandaag niet drastisch veranderen, zullen binnen 5 jaar niet meer bestaan'.
  Eén van de grootste uitdagingen van een organisatie is het effectief leiden van werknemers, teams en managers doorheen een veranderingsproces. Verandering roept vaak weerstand op. Hoe ga je daarmee om? Zie je een verandering als een uitdaging of word je erdoor verlamd?
  De enige constante in het leven is verandering. Het is niet de bedoeling om veranderingen te ontwijken, wel om ze te omarmen en er op een efficiënte manier mee om te gaan. Hoe kunnen we verandering VOOR ons in plaats van TEGEN ons kunnen gebruiken.

 • Coachend Leidinggeven
  In deze interactieve keynote speech "Coachend leidinggeven" reiken we je de tools, technieken en inzichten aan om je medewerkers op een ontspannen, coachende, inspirerende en motiverende manier aan te sturen en het rendement van je leiderschap te verhogen.

 • Emotionele intelligentie
  Een nieuwe wind door je onderneming? Veranderingen zorgen ervoor dat mensen emotioneel reageren. Hoe gaan we om met enthousiasme, motivatie, passie, maar soms ook met weerstand, onzekerheid, angsten en twijfels. Onze spreker reikt in zijn voordracht sleutels aan om bewust met deze overtuigingen en emoties om te leren gaan en je focus te leggen waar jij het wenst, niet waar ze door je omgeving wordt gelegd.

Referenties

Talen

 • Nederlands
 • Frans

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.