Veelgestelde vragen

Welke gastspreker(s) zijn via Topspreker.be te boeken?

In principe is bijna elke denkbare spreker te boeken via Topspreker.be. Door onze ruime ervaring en het uitgebreide netwerk aan bekende en minder bekende personen uit de mediawereld slagen wij er in de meeste sprekers direct voor u te benaderen, zonder tussenkomst van agenten en/of managers. Dit werkt vaak kostenbesparend voor u als klant.

Hoe kan ik een gastspreker boeken?

Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte spreker in functie van de inhoud van de opdracht, de doelgroep, het budget en de beschikbaarheid. Een eerste stap is het invullen van het aanvraagformulier dat u op onze site aantreft. Daarna nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

Zijn sommige sprekers ook te boeken voor het presenteren van webinars of het inspreken ven e-learning cursussen?

Uiteraard. Een aantal van onze talenten heeft ervaring én expertise in het presenteren van live of opgenomen online webinars en e-learning cursussen. Deze presentaties kunnen zowel met als zonder autocue of teleprompter gebeuren. Bekijk hier een voorbeeld van een aantal e-learning cursussen.  

De spreker van mijn keuze staat niet op jullie website. Wat nu?

Indien u de spreker waar u naar op zoek bent, niet op de website terug vindt, dan kunt u ons altijd contacteren. Wij zullen u graag van dienst zijn om de gewenste spreker of een volwaardig alternatief voor u te boeken.

Kan ik een vrijblijvende offerte krijgen?

U kunt steeds een vrijblijvende offerte aanvragen via het aanvraagformulier. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het raadzaam ons zoveel mogelijk informatie mee te geven. Volgende gegevens kunnen ons helpen een zo goed mogelijk voorstel te maken:

  • Datum
  • Tijdstip en eventuele duur van programma
  • Locatie
  • Aantal gasten/doelgroep
  • Thema/onderwerp
  • Aanvullende relevante informatie

Kan ik bij jullie ook terecht voor mediatraining
en opleidingen spreken voor publiek?

Vele van onze sprekers hebben ook ervaring in het geven van trainingen en coachings, bijvoorbeeld: mediatraining, spreken voor publiek, crisismanagement, assertiviteit, time management… Hiervoor kunt u terecht op de volgende websites www.expertacademy.be of www.premiumcoaching.be.

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.